Karim Benzema a fost ARESTAT astăzi de poliția franceză. Jucătorul lui Real Madrid, IMPLICAT într-un scandal sexual și de șantaj

Karim Benzema a fost ARESTAT astăzi de poliția franceză. Jucătorul lui Real Madrid, IMPLICAT într-un scandal sexual și de șantaj

Internaționalul francez Karim Benzema a fost arestat în această dimineață de poliția franceză. Vârful lui Real Madrid este implicat în scandalul sexual de șantaj al lui Mathieu Valbuena (în prezent la Olympique Lyon), la care a luat parte și Djibril Cisse, anunță L'Equipe. 

Potrivit sursei citate, Benzema riscă o pedeapsă de 5 ani de închisoare. Cisse a fost la rându-i reținut de autoritățile franceze la jumătatea lunii trecute, dar nu a petrecut mai mult de o zi în arest.

Benzema este suspectat de complicitate ntr-un caz de șantaj în care mai multe persoane, printre care s-ar fi aflat și Cisse, l-au amenințat pe Valbuena că vor face publice imagini erotice cu el și iubita sa, furate de pe telefonul mobil al acestuia, dacă nu primesc o sumă de bani. Poliția din Hexagon a demarat acest caz pe 31 iulie. Mai mult, după arestarea lui Cisse, Valbuena i-a luat apărarea și a susținut că este nevinovat.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...