Liga I: ACS Poli Timișoara - Dinamo București 0-1

Liga I: ACS Poli Timișoara - Dinamo București 0-1

Dinamo București a învins-o pe ACS Poli Timișoara cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, pe Stadionul "Dan Păltinișanu", într-un meci din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal. Soarta partidei a fost decisă de gafa portarului german Sascha Kirschstein, în urma căreia a marcat camerunezul Marcel Essombe (55).

Meciul s-a desfășurat în condiții de vizibilitate scăzută, din cauza ceții groase.

Partida a avut două momente emoționante, primul fiind chiar înaintea fluierului de start, când 39 de copii cu mantii albe s-au strâns la mijlocul terenului cu candele aprinse în memoria victimelor tragediei din clubul bucureștean Colectiv, iar pe panourile publicitare au rulat numele celor care și-au pierdut viața. Apoi, în minutul 41 (numărul victimelor a ajuns la 41 între timp, n. red.), când mingea a părăsit gazonul, fanii și jucătorii i-au aplaudat pe cei dispăruți.

Dinamo venea după două partide pierdute în care a primit opt goluri.

Poli a ajuns la șapte partide consecutive fără victorie (trei eșecuri, patru egaluri).

În tur, Dinamo a învins cu 2-1 pe Poli.

ACS Poli Timișoara — FC Dinamo București 0-1 (0-0), Stadion "Dan Păltinișanu" — Timișoara
A marcat: Marcel Essombe (55).
Arbitru: Horațiu Mircea Feșnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenți: Adrian Radu Ghinguleac (București), Ciprian Florin Danșa (Oradea); arbitru de rezervă: Florin Mihai Marcu (Oradea)
Observatori: George Ionescu (București) — CCA, Mircea Călin (București) — LPF

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...