Liga I: ACS Poli Timișoara - FC Botoșani 1-0

Liga I: ACS Poli Timișoara - FC Botoșani 1-0

Nou-promovata ACS Poli Timișoara a obținut prima sa victorie din actuala ediție a Ligii I de fotbal, 1-0 (0-0) cu FC Botoșani, luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a a treia început cu întârziere de aproape 30 de minute. Robert Elek (64) a marcat golul victoriei bănățenilor, dintr-o centrare perfectă a lui Ianis Zicu.

Partida a început cu o întârziere de circa 30 de minute, din cauza faptului că trei jucători nu aveau vize regulamentare pe legitimațiile de joc: Alex Curtean, Andrei Artean, respectiv Radoslav Dimitrov. Ei au fost înlocuiți în cele din urmă în formulele de start de Javi Hernandez și Fernando Llorente, respectiv Florin Plămadă.

Prima repriză a fost una anostă, dar Poli a început în forță partea a doua, ratând ocazii bune prin Fernando Llorente (46), Zicu (50) și Hernandez (52, 54, 67).

Oaspeții au avut șansa bune prin Neziri (74) și Raul Costin (81), însă și bănățenii au mai irosit două oportunități prin Javi Hernandez (67) și Bărbuț (77).

La Poli a redebutat cu acest prilej Luchin, dar și spaniolul Rufino a jucat primul meci, în timp ce la oaspeți au debutat argentinianul Gustavo Gonzalo Cabrera și germanul Mergin Neziri.

ACS Poli Timișoara — AFC Botoșani 1-0 (0-0), Stadion ''Dan Păltinișanu'' — Timișoara
A marcat: Robert Elek (64).
Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad); arbitri asistenți: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Gabriel Bârjac (Zalău); arbitru de rezervă: Denis Heidiner (Hunedoara)
Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) — CCA, Ioan Bogdan (Arad) — LPF

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Banii din șpăgile lui Ponta sunt în Turcia / Dezvăluiri care-i vor înfiora chiar și pe procurori!

2 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

3 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

4 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

5 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…