Liga I: FC Brașov - Rapid București 1-2

Liga I: FC Brașov - Rapid București 1-2

Rapid București a învins-o pe FC Brașov cu scorul de 2-1 (1-1), vineri seara, sub Tâmpa, într-o partidă din etapa a 28-a a Ligii I de fotbal. Brașovenii au irosit un penalty în chiar minutul 6 al partidei, când Marian Constantinescu a trimis pe lângă poartă. Lovitura de pedeapsă fusese obținută de Cătălin Țîră (fiul ex-rapidistului Fane Țîră), care a fost faultat în careu de Pavel Cmovs.

Rapid a deschis scorul prin Rihairo Meulens (20), internaționalul din Curacao fiind la primul gol pentru echipa din Giulești. Brașovenii au avut o bară, prin Lucian Goian (36), reușind egalarea în prelungirile primei reprize, prin croatul Sasa Novakovic (45+2).

Echipa antrenată de Adrian Szabo a cerut un penalty în repriza a doua, pentru henț în careu la Cmovs, dar nu s-a acordat nimic.

Rapid a dat lovitura în minutul 81, când Cristian Săpunaru a transformat un penalty dictat pentru faultul lui Novakovic la Daniel Niculae.

Rapid, la prima victorie sub Tâmpa în ultimii zece ani, are două victorii consecutive, ambele cu Cristiano Bergodi pe bancă.

FC Brașov nu are nicio victorie în ultimele cinci partide (un egal și patru eșecuri).

În tur, FC Brașov s-a impus cu 1-0 în Giulești.

FC Brașov — FC Rapid București 1-2 (1-1), stadion "Tineretului" — Brașov

Au marcat: Sasa Novakovic (45+2), respectiv Rihairo Meulens (20), Cristian Săpunaru (81 — penalty).

Marian Constantinescu (FC Brașov) a ratat un penalty în min. 6 (șut pe lângă poartă).

Arbitru: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea); arbitri asistenți: Valentin Avram (București), Mircea Orbuleț (București); arbitri asistenți adiționali: Iulian Dima (București), Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea)

Observatori: Patrițiu Abrudan (Cluj-Napoca) — CCA, Constantin Stătescu (București) — LPF

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!