Marius Niculae e liber de contract: "În afară de Steaua şi Rapid iau în calcul orice ofertă din România"

Marius Niculae e liber de contract: "În afară de Steaua şi Rapid iau în calcul orice ofertă din România"

"Erau nişte clauze în contract, cum că se reziliază contractul dacă nu sunt virate anumite sume de bani. Am primit nişte bani la semnătură. N-a fost rea afacerea. Contractul nu a fost înregistrat tocmai din cauza aceasta. Mai trebuia să primesc o sumă de bani ieri, nu am încasat, contractul a devenit nul.

Am făcut trei săptămâni pregătire cu ei. Am ieşit câştigat din toată treaba asta. Am rămas şi cu nişte bani, sunt şi pregătit. Acum pot să semnez în orice moment cu orice club. Nu am nimic deocamdată, momentan sunt în căutări. Iau în calcul orice ofertă.

Ştiu care e situaţia lui Dinamo. Dinamo m-a căutat după experienţa din Ucraina. Probabil sunt prea experiemntat pentru Dinamo şi caută numai jucători tineri. Steaua e exclusă. Rapidul, exclus, restul pot să iau în calcul de la orice echipă.M-a încântat la început proiectul pe care mi l-au propus în Turcia. Dar nu s-au ţinut de cuvânt şi poate e mai bine că s-a întâmplat acum şi nu trebuie să mă mai judec pe la FIFA cu alt club. Am deja procese prin Ucraina, Grecia", a spus Marius Niculae la Dolce Sport.

Marius Niculae are 33 de ani şi 43 selecţii/15 goluri la echipa naţională. El a mai jucat la Dinamo, Sporting Lisabona, Standard Liege, Inverness, FSV Mainz, Kavala, FC Vaslui, Shandong Luneng şi Hoverla

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”