Mascherano - Nu aș suporta să fiu Messi

Mascherano - Nu aș suporta să fiu Messi

Argentinianul Javier Mascherano a declarat, după reunirea lotului național pentru amicalurile cu Bolivia și Mexic din SUA, că nu ar suporta să fie în pielea coechipierului său Lionel Messi, din cauza criticilor pe care acesta le primește, relatează ziarul AS.

''Messi nu se ascunde și întotdeauna face față criticilor. N-aș suporta să fiu Messi. Este ceva foarte special. Continua să vină la națională, chiar și atunci când era pe punctul de a deveni tată'', a declarat Mascherano, după reunirea lotului înaintea meciurilor de vineri cu Bolivia (Houston) și din 8 septembrie cu Mexic (Dallas).

Mascherano, inima naționalei sud-americane, a reamintit că eșecul de Copa America 2015 a fost mai dureros decât cel din finala CM 2014: ''Suntem jucători care dau tot ce pot. Nu am comis nicio crimă și nu trebuie să ne ascundem. Suntem sinceri și încercăm să facem lucrurile cât de bine putem. Eșecul de la Copa America a fost mai dureros decât cel de la Cupa Mondială, iar criticile primite ne-au durut mult''.

Argentina a fost învinsă de Chile în finala Copei America 2015, după executarea loviturilor de departajare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia