Mascherano - Nu aș suporta să fiu Messi

Mascherano - Nu aș suporta să fiu Messi

Argentinianul Javier Mascherano a declarat, după reunirea lotului național pentru amicalurile cu Bolivia și Mexic din SUA, că nu ar suporta să fie în pielea coechipierului său Lionel Messi, din cauza criticilor pe care acesta le primește, relatează ziarul AS.

''Messi nu se ascunde și întotdeauna face față criticilor. N-aș suporta să fiu Messi. Este ceva foarte special. Continua să vină la națională, chiar și atunci când era pe punctul de a deveni tată'', a declarat Mascherano, după reunirea lotului înaintea meciurilor de vineri cu Bolivia (Houston) și din 8 septembrie cu Mexic (Dallas).

Mascherano, inima naționalei sud-americane, a reamintit că eșecul de Copa America 2015 a fost mai dureros decât cel din finala CM 2014: ''Suntem jucători care dau tot ce pot. Nu am comis nicio crimă și nu trebuie să ne ascundem. Suntem sinceri și încercăm să facem lucrurile cât de bine putem. Eșecul de la Copa America a fost mai dureros decât cel de la Cupa Mondială, iar criticile primite ne-au durut mult''.

Argentina a fost învinsă de Chile în finala Copei America 2015, după executarea loviturilor de departajare. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

3 O profeție tulburătoare făcută de Carl Sagan înainte de a muri s-a viralizat

4 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...

5 Dovada că e groasă pentru Rusia în Ucraina! Șoigu, în vizită de urgență la cea mai mare fabrică de tancuri!