MKB Veszprem, calificată în sferturile Ligii Campionilor. Performanţa, dedicată lui Marian Cozma

MKB Veszprem, calificată în sferturile Ligii Campionilor. Performanţa, dedicată lui Marian Cozma

Campioana Ungariei, MKB Veszprem, s-a calificat, sâmbătă, pe teren propriu, în sferturile Ligii Campionilor la handbal masculin, după ce a eliminat Wisla Plock, suporterii echipei ungare sărbătorind performanţa în faţa statuii lui Marian Cozma.

MKB Veszprem, calificată în sferturile Ligii Campionilor. Performanţa, dedicată lui Marian Cozma (Imagine: mariancozma.com)

MKB Veszprem s-a impus, sâmbătă, în faţa echipei poloneze, cu scorul de 31-26 (16-11), după ce în turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor pierduseră, cu 33-34 (16-16).

La Wisla Plock joacă şi singurul handbalist român angrenat în Liga Campionilor, Valentin Ghionea, care a marcat trei goluri în partida de sâmbătă.

Calificarea în sferturile de finală ale competiţiei a fost sărbătorită de suporterii campioanei Ungariei în faţa sălii, unde este amplasată statuia lui Marian Cozma, pivotul român, fost component al echipei din ţara vecină, care a fost ucis în 8 februarie 2009 în faţa unui local din Veszprem.

Fanii i-au scandat numele, iar echipa i-a dedicat victoria şi calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro