Moartea BIZARĂ a unui ciclist italian: "A fost UCIS"

Moartea BIZARĂ a unui ciclist italian: "A fost UCIS"

Pantani a avut mai multe accidente în carieră, dar a scăpat din toate

"Marco Pantani ar fi fost lovit şi obligat să bea cocaină (amestecată cu apă)", scrie Gazzetta dello Sport, care titrează "Pantani a fost ucis" şi menţionează că Parchetul din Rimini a redeschis ancheta, potrivit Mediafax .

Pentru La Repubblica, ipoteza crimei este "o lovitură de teatru", dar care se prefigura într-o carte scrisă în 2007 de jurnalistul francez Philippe Brunel, intitulată "Viaţa şi moartea lui Marco Pantani".

"Singurătatea pe care o căuta pedalând cu atâta bucurie a fost o ultimă şi dificilă parteneră. Dar dacă a fost cineva care l-a împins să facă acest ultim pas, atunci trebuie să se ştie", scrie cotidianul.

Această nouă ipoteză este urmare a concluziilor unei noi expertize medico-legale a profesorului Francesco Maria Avato. Acesta susţine că "marea cantitate de drog găsită în corpul lui Pantani nu ar fi putut fi luată decât dacă era diluată în apă".

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…