Naţionala feminină de tenis de masă a României s-a calificat în optimi de finală la CM pe echipe

Naţionala feminină de tenis de masă a României s-a calificat în optimi de finală la CM pe echipe

Naţionala feminină de tenis de masă a României s-a calificat în optimile de finală ale primei divizii de la Campionatului Mondial pe echipe de la Tokyo, după ce a învins, joi, cu scorul de 3-1, reprezentativa Poloniei, în ultimul meci din grupa A, informează site-ul oficial al competiţiei.

Naţionala feminină de tenis de masă a României s-a calificat în optimi de finală la CM pe echipe

Elizabeta Samara le-a învins pe Katarzyna Grzybowska, scor 3-0, şi pe Natalia Partyka, scor 3-1, Camelia Postoacă a trecut de Natalia Bajor, cu scorul de 3-2, în timp ce Bernadette Szocs a fost învinsă de Natalia Partyka, cu scorul de 3-0.

România a încheiat pe locul trei grupa A şi va întâlni, vineri, în optimile de finală, selecţionata Coreei de Sud.

Naţionala masculină de tenis de masă a României a ratat calificarea în optimile de finală ale primei divizii de la Campionatului Mondial pe echipe de la Tokyo, deşi a învins, joi, cu scorul de 3-2, reprezentativa Portugaliei, în ultimul meci din grupa C.

Hunor Szocs l-a învins pe Diogo Carvalho, scor 3-0, dar a fost întrecut de Andre Silva, scor 2-3. Alexandru Cazacu s-a impus cu 3-1 în meciurile cu Andre Silva şi Diogo Carvalho, în timp ce Lucian Munteanu a fost învins de Joao Monteiro, cu scorul de 3-1.

România a încheiat pe locul cinci în grupa C şi va întâlni, vineri, într-un meci de clasament pentru locurile 13-24, selecţionata Spaniei.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro