Portretul Nadiei Comăneci în presa britanică. Fosta sportivă, jurat într-o emisiune de talente

Portretul Nadiei Comăneci în presa britanică. Fosta sportivă, jurat într-o emisiune de talente

„A început gimnastica de la vârsta de şase ani şi a devenit celebră la Jocurile Olimpice din 1976, când a luat primul 10 din istorie. S-a retras în 1984 şi a părăsit România, în 1989, după Revoluţie. S-a întors abia în 1996. În cariera sa a luat de şapte ori nota 10 şi a cucerit cinci medalii de aur la Olimpiadă, trei de argint şi una de bronz“, notează „The Mirror“ .

Nadia Comăneci va participa la emisiunea „Tumble“, unde va fi jurat într-un show TV care va alinia 10 vedete, concurente în scopul obţinerii notei maxime în diferite probe.
La începutul lunii august, Nadia Comăneci a mai fost în atenţia presei britanice, oferind un interviu amplu despre cariera ei şi stilul de viaţă pe care l-a adoptat după ce a reuşit să fugă din România comunistă.


Nadia Comăneci, în „Daily Mail“, despre ziua în care a fugit din România comunistă: „Credeam că n-o să-mi mai văd familia niciodată“

FOTO Nadia Comăneci, prezentă la un dineu special organizat la Casa Albă

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...