Presa franceză: "Un coşmar pentru OL", "Lyon devorată de FC Astra"

Presa franceză: "Un coşmar pentru OL", "Lyon devorată de FC Astra"

Presa franceză a scris că echipa Olympique Lyon a fost "devorată" de Astra, joi seară, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, şi că deznodământul meciului de pe stadionul Gerland, 1-2, este un coşmar pentru gruparea din Ligue 1.

Presa franceză: "Un coşmar pentru OL", "Lyon devorată de FC Astra" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Un coşmar pentru OL", a notat sport.fr. "După ce la pauză a condus pe tabela de marcaj, Lyon a cedat total la întoarcerea de la vestiare şi până la urmă a fost învinsă acasă de românii de la Astra. Va fi o misiune complicată săptămâna viitoare, când va încerca să treacă de acest play-off al Ligii Europa", menţionează sursa citată.

"Lyon îşi poate muşca degetele", a titrat şi Le Figaro, adăugând că Olympique Lyon a tratat cu prea mare lejeritate meciul cu Astra şi acum ar putea fi eliminată din cupele europene.

Le Figaro subliniază şi faptul că joi seară fotbalistul Clement Grenier, refăcut după o pubalgie, s-a accidentat şi, conform tehnicianului Hubert Fournier, ar putea fi necesară o intervenţie chirurgicală.

"Olympique Lyon: eliminarea este aproape", a scris Le Progres. "După ce a deschis scorul, OL a avut o seară catastrofală, înregistrând o înfrângere neaşteptată în faţa vicecampioanei României. O contraperformanţă majoră care reduce şansele de calificare", a menţionat jurnalul francez, în timp ce Europe1.fr notat: "Lyon devorată de Astra".

Formaţia Astra Giugiu a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa franceză Olympique Lyon, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Golurile au fost înscrise de Malbranque '25 pentru gazde şi Fatai '72 şi Budescu '81 (penalti) pentru Astra.

Returul va avea loc la 28 august, la Giurgiu.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

2 Sebastian Lăzăroiu îl face muci pe Cîțu

3 Ce diferențe genetice sunt între transilvăneni, valahi, moldoveni și dobrogeni

4 Se înmulțesc fulgerele / Ramona Ursu: Incredibil acest Florin Cîțu. Mincinos, lipsit de scrupule, iresponsabil, …

5 Vești proaste pentru Cîțu! Procurorul DNA care s-a autosesizat în dosarul vaccinurilor este cel care „l-a trim…