Prima victorie pentru Cosmin Olăroiu cu Arabia Saudită, 4-1 cu Coreea de Nord la Cupa Asiei

Prima victorie pentru Cosmin Olăroiu cu Arabia Saudită, 4-1 cu Coreea de Nord la Cupa Asiei

Antrenorul român Cosmin Olăroiu a obținut prima victorie la cârma naționalei Arabiei Saudite, 4-1 (1-1), cu Coreea de Nord, miercuri, la Melbourne, într-un meci din Grupa B a Cupei Asiei pe Națiuni la fotbal 2015, care are loc în Australia.

Coreenii au deschis scorul prin Ryang Yong-Gi (12), dar saudiții au restabilit egalitatea până la pauză, prin Naif Hazazi (37). După pauză, ''șoimii verzi'' au mai marcat de trei ori, prin Mohammed Al-Sahlawi (52, 54) și Nawaf Al-Abid (78), care a reluat în plasă mingea respinsă de portarul advers la un penalty. Coreea de Nord a încheiat meciul în zece oameni, după eliminarea lui Ri Yong-Jik (77), pentru henț pe linia porții.

Olăroiu pierduse primele trei partide la cârma naționalei saudite, 1-4 cu Bahrain, 0-2 cu Coreea de Sud (ambele amicale) și 0-1 cu China, în Cupa Asiei.

În celălalt meci al zilei din Grupa B se înfruntă China și Uzbekistan.

În clasament, Arabia Saudită este pentru moment pe primul loc, cu 3 puncte (+2), urmată de China, 3 p (+1), Uzbekistan, 3 p (+1), și Coreea de Nord, 0 p.

Duminică vor avea loc partidele decisive pentru calificarea în sferturile de finală ale competiției, China — Coreea de Nord și Uzbekistan — Arabia Saudită.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”