Primele declaraţii date de Nicandro Breeveld, cel mai nou transfer al Stelei

Primele declaraţii date de Nicandro Breeveld, cel mai nou transfer al Stelei

Cu ocazia transferului său la gruparea din Ghencea, Nicandro Breeveld a oferit un interviu pentru site-ul oficial al clubului.

Bine ai venit la Steaua, Nicandro. Eşti un jucător care şi-a manifestat în mod evident dorinţa de a ajunge aici. Cum te simţi acum, după ce transferul s-a realizat?

Sunt foarte fericit şi, mai ales, mă simt eliberat de presiunea acumulată în ultima perioadă. Acum mă pot concentra 100% la jocul meu şi îmi pot exprima bucuria că am semnat cu Steaua prin antrenamente şi jocuri, dacă voi fi folosit.

Care este planul tău? Ce aşteptări ai?

Voi munci mult pentru a impresiona antrenorul şi noii mei colegi, iar restul depinde de antrenor. Ştiu că este o competiţie acerbă pe postul meu şi voi fi pregătit să joc oricum. Dacă joci la o echipă precum Steaua, te lupţi pentru titlu, pentru Cupă şi toate obiectivele posibile.

Crezi că pasul făcut acum este unul foarte important în cariera ta? Nu doar prin faptul că vei evolua la Campioana României, ci şi individual, ca nivel de joc...

Cu siguranţă va fi aşa. De asta am şi făcut acest pas. Sunt ambiţios şi vreau să ajung cât mai departe ca nivel.

Ai mai jucat în cupele europene. Eşti pregătit pentru lupta din playoff-ul UEFA Champions League? Cum crezi că poţi ajuta echipa în aceste meciuri?

Am mai jucat, atât cu Mediaş, cât şi cu Pandurii şi am căpătat experienţă cu fiecare joc. Până la urmă, meciurile din Europa reprezintă ceva superior şi te ajută să te dezvolţi. Sper să fiu util, dacă voi fi folosit în partidele cu Ludogoreţ.

Cum crezi că vei fi primit de către suporteri?

Vom vedea la primul meci în care voi fi folosit. Sper că mă vor primi cu braţele deschise, fiindcă eu am venit la Steaua cu inima deschisă şi cu o dorinţă uriaşă de a face performanţă.


Culisele transferului ratat de Steaua: Younés Hamza a preferat campionatul bulgar, în detrimentul celui românesc

Povestea „olandezului zburător“, ultimul fotbalist transferat de Steaua: în 2010 juca la Jiul Petroşani, în liga a patra

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale