Prostituate în hotelul naționalei Coastei de Fildeș

Prostituate în hotelul naționalei Coastei de Fildeș

Prostituate în hotelul naționalei Coastei de Fildeș

"Jucătorii ivorieni au adus prostituate în camerele de hotel de la Bruxelles, în seara zilei de 3 martie", a scris Abidjan Sports.

Săptămânalul african a publicat, sub anonimat, declaraţia unui jucător din prima reprezentativă, care consideră că "echipa naţională a devenit un bordel". "Şi la New York, în august 2013, mai mulţi jucători au apelat la prostituate înaintea meciului amical cu Mexic. Amenzile sunt inutile din moment ce astfel de acţiuni continuă. Când jucăm la Abidjan, situaţia este şi mai gravă. Nu am nimic cu selecţionerul Sabri Lamouchi, dar nu are autoritate asupra grupului", a mai spus internaţionalul ivorian.

De cealaltă parte, federaţia ivoriană a dezminţit aceste informaţii. "La Bruxelles am fost cazaţi într-un cartier de lux, aproape de sediul Uniunii Europene, într-o zonă securizată şi unde sunt interzise astfel de practici", a afirmat Eric Kacou, directorul de comunicare al Federaţiei Ivoriene de Fotbal.

Echipa naţională a Coastei de Fildeş a terminat la egalitate, în deplasare, scor 2-2, meciul amical cu reprezentativa Belgiei.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...