Răzvan Lucescu nu mai este antrenorul Petrolului. Gheorghe Mulţescu i-a luat locul

Răzvan Lucescu nu mai este antrenorul Petrolului. Gheorghe Mulţescu i-a luat locul

Tehnicianul Răzvan Lucescu nu mai este antrenorul echipei FC Petrolul, a anunţat, marţi, clubul prahovean pe pagina sa de Facebook.

Răzvan Lucescu nu mai este antrenorul Petrolului

Gheorghe Mulţescu anunţă că este noul antrenor al echipei Petrolul Ploieşti

Tehnicianul Gheorghe Mulţescu anunţă că este noul antrenor principal al echipei Petrolul Ploieşti, el semnând, marţi, un contract valabil până în vara anului 2016 cu gruparea prahoveană.

"M-am întâlnit cu domnul Capră şi ne-am înţeles repede. Contractul este semnat pe un an şi jumătate... adică până în vara anului 2016", a spus Mulţescu la postul Look TV .

Mulţescu îl înlocuieşte pe Răzvan Lucescu, tehnician cu care conducerea FC Petrolul a întrerupt, marţi, colaborarea.

Lucescu a preluat conducerea tehnică a echipei ploieştene la 11 martie, după ce Cosmin Contra a plecat în Spania, la Getafe. Sub conducerea lui Răzvan Lucescu, Petrolul a terminat ediţia trecută a campionatului pe locul 3.

În acest sezon al Ligii I, Petrolul a obţinut patru victorii două egaluri şi o înfrângere, ocupând locul 4, cu 14 puncte. Ultimul meci al formaţiei cu Lucescu pe bancă a fost luni, când Petrolul a remizat, scor 1-1, în deplasare, cu Pandurii Târgu Jiu.

Echipa FC Petrolul a fost eliminată în play-off-ul Ligii Europe de Dinamo Zagreb, după 1-3 la Ploieşti şi 1-2 în Croaţia.

Răzvan Lucescu ar putea fi înlocuit la conducerea tehnică a prahovenilor de Gheorghe Mulţescu.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…