Reacţii după meciul fabulos al Stelei din Liga Europa. Antrenorul Aalborg: „Nu am mai trăit un asemenea joc în viaţa mea”

Reacţii după meciul fabulos al Stelei din Liga Europa. Antrenorul Aalborg: „Nu am mai trăit un asemenea joc în viaţa mea”

Prima reacţie după această partidă a venit din partea antrenorului danez, care a declarat ca nu a mai trăit un asemenea joc în viaţa sa.

 „Suntem foarte dezamăgiţi de meci, de cum a decurs jocul. Nu am fost pregătiţi suficient din punct de vedere fizic. Până la primul gol am jucat de la egal la egal, dar nu am fost suficient de buni la finalizare. S-a văzut lipsa de experienţă. După golurile 2 şi 3 am căzut psihic. Nu am fructificat ocaziile avute, iar Steaua a fost mai eficientă. În repriza a doua Steaua a demonstrat ce înseamnă să fii competitiv în Europa. Nu am mai trăit un asemenea meci în viaţa mea. În prima repriză am fost mulţumit parţial de joc, am crezut că vom pune probleme Stelei, dar dacă nu beneficiezi de ocaziile avute asta se întâmplă”, a declarat Kent Nielsen.

 Pe de altă parte, fotbalistului Stelei, Claudiu Keşeru, autorul unei triple în meciul cu Aalborg, a menţionat că a avut parte de un sentiment foarte plăcut după ce a reuşit să înscrie de trei ori în poarta danezilor în decurs de 11 minute.

 „Nu ştiu dacă am mai reuşit să dau trei goluri în 11 minute, dar este un sentiment foarte plăcut. Nu mă aşteptam, ţinând cont de evenimentele din prima repriză, când au avut mai multe ocazii şi doar datorită lui Arlauskis am intrat cu 0-0 la pauză. Probabil că am intrat puţin mai relaxaţi în prima repriză, iar ei intrând la turaţie maximă, ne-au surprins puţin. Dar în repriza a doua am dat drumul la motoare şi s-a văzut diferenţa”, a spus Claudiu Keşeru.

 Şi tenicianul Stelei, Constantin Gâlcă, s-a arătat mulţumit de prestaţia elevilor săi, dar a subliniat că în prima repriză echipa bucureşteană s-a descurcat foarte slab.

 „A fost un meci foarte greu pentru noi. Am avut o primă repriză foarte slabă, nu am fost o echipă compactă şi nu recuperam sus. Căpitanul lor era liber tot timpul între jucătorii noştri. Cred că a fost o lipsă de coordonare, dar am rectificat-o la pauză. La cum am jucat în prima repriză, a fost foarte greu. Este foarte greu să joci fără spectatori, e o atmosferă apăsătoare. Ştiam totul despre danezi, dar când eşti cu mintea în altă parte se întâmplă asta. Fundaşii şi mijlocaşii nu se sincronizau”, a declarat Constantin Gâlcă, potrivit Mediafax.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 Dovada pierderilor imense suferite în Ucraina! Rusia scoate din depozite vechile T-62!

4 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

5 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea