„Reghe“ şi „Lato“ l-au făcut praf pe Negoiţă. Declaraţia serii: „Era mai bine în timpul comunismului“

„Reghe“ şi „Lato“ l-au făcut praf pe Negoiţă. Declaraţia serii: „Era mai bine în timpul comunismului“

Latovlevici: „Unii n-au pic de minte“

Primul care l-a „taxat“ pe Negoiţă pentru pronosticul său şi anume o victorie a celor de la Viitorul a fost Iasmin Latovlevici. „De multe ori, nu înţeleg ce se întâmplă în ţara ăsta. Uneori, e incredibil ce uşor se vorbeşte de blaturi. Dacă a dispărut comunismul....Era mai bine atunci. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar unii nu au minte deloc“, a declarat autorul golului de 1-0 la Digi Sport.

Mult mai virulent a fost antrenorul Stelei, care, după ce l-a acuzat pe Negoiţă că distruge Dinamo, l-a şi ameninţat. „E deranjant ce a spus domnul Negoiţă, Steaua nu face blaturi, suntem cea mai importantă echipă din România. Negoiţă, un om care nu a realizat nimic, şi care duce o echipă ca Dinamo de râpă, îşi permite să spună astfel de lucruri despre Hagi şi despre Steaua“, şi-a început Reghecampf discursul la Digi Sport.

Apoi, a anunţat că Steaua se va întări cu jucători aduşi de la rivala din „Ştefan cel Mare“: „Mai avem destul timp, trebuie să realizăm ceea ce avem de realizat: campionatul, Cupa, Supercupa, dacă e posibil. Apoi, ne vom gândi ce vom face de anul viitor. Vor veni şi câţiva jucători, mai ales cei de la Dinamo. Nu e o glumă! Dacă Negoiţă a anunţat că-i vinde, noi o să-i cumpărăm“.

Domnul Negoiţă n-a ghicit-o. În România e circ toată ziua. Să-şi vadă de treaba lui!

Gheorghe Hagi patron Viitorul

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale