Reghecampf schimbă liniile la Steaua. Tătăruşanu, întors din drum de o ofertă neaşteptată




Reghecampf schimbă liniile la Steaua. Tătăruşanu, întors din drum de o ofertă neaşteptată

Steaua e lider detaşat în Liga 1 şi se îndreaptă vertiginos spre un nou titlu. Evoluţiile bune ale roş-albaştrilor în acest sezon au atras atenţia unor echipe de top ale Europei, care şi-ar dori jucători din Ghencea. Printre cei mai ofertaţi se numără Tătăruşanu, Tănase şi Gardoş. Deşi are oferte avantajoase pentru mai mulţi jucători din echipa sa, Reghecampf susţine că nimeni nu va pleca în pauza competiţională şi îşi doreşte să întărească echipa pentru participarea în Liga Campionilor.

"Deocamdată, nu pleacă nimeni. Nu îmi place să renunţ uşor la jucătorii pe care îi am, dar nu îi pot folosi nici pe toţi. Vor fi schimbări. Va trebui să dicutăm cu cei care nu au prea jucat în acest sezon şi să vedem ce va fi în viitor.

Tătăruşanu a primit şi o ofertă din partea noastră, rămâne să se hotărască. Mai avem posturi de acoperit, fiindcă vine un sezon şi mai greu. Steaua nu va vinde jucători. Depinde şi de ce oferte vor veni. Patronul nu îşi doreşte să ţină jucătorii cu forţa. Când au fost oferte bune, i-a lăsat să plece", a comentat Reghecampf la Digi Sport.

În ultima vreme, s-a vehiculat posibilitatea ca Steaua să se despartă de Tătăruşanu şi Gardoş. Primul a fost în atenţia unor echipe de top precum Fiorentina sau Olympiacos, în vreme ce al doilea este dorit de Inter Milano, echipă dispusă să achite Stelei suma de patru milioane de euro pentru fundaş.

Reghecampf: Olympiacos ar fi o destinaţie bună pentru Tănase. E o echipă care a jucat în primăvara europeană, în Champions League, a făcut meciuri foarte bune.

400.000 de euro pe sezon ar urma să primească Tătăruşanu dacă îşi va prelungi contractul cu Steaua

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...