Serena Williams: Sunt cu adevărat fericită

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a spus, sâmbătă, că este cu adevărat fericită, după victoria, în două seturi, din finala turneului Australian Open, scor 6-3, 7-6 (5), cu rusoaica Maria Șarapova.

În cadrul conferinței de presă, ea a declarat: ''Sunt cu adevărat fericită. Nu mă așteptam să înving. Nu sunt în forma mea cea mai bună. Este o senzație deosebită să învingi la un asemnea turneu''.

Serena Williams a relatat că a avut momente dificile, în setul doi, când Maria Șarapova a avut o evoluție mai bună. Numărul unu mondial a arătat că serviciul său a fost una dintre loviturile preferate.

La finalul întâlnirii cu jurnaliștii, Serena Williams a spus că dorește să învingă și la Roland-Garros în actualul sezon și a mulțumit antrenorului său Patrick Mouratoglou, pentru faptul că a fost un sprijin real pe toată durata turneului de la Melbourne.

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul unu mondial, a câștigat turneul Australian Open, primul de Mare Șlem al anului, sâmbătă, la Melbourne, după ce a învins-o cu 6-3, 7-6 (5) în finală pe rusoaica Maria Șarapova, a doua favorită.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Judecați voi...

2 Ghiciți voi care dintre ăștia este președintele PSD al CJ Olt...

3 Măsuri dure anunţate de milionarul Romeo Dunca după preluarea şefiei Consiliului Judeţean Caraş-Severin

4 Poveste incredibilă! Mai mulți papagali care s-au învățat reciproc să înjure și să râdă la propriile obscenită…

5 Așa a ajuns PSD la 30%! / DOCUMENT Un candidat USR PLUS din județul Olt publică un proces verbal care arată că, …