Simona se întoarce ca vedetă! Câţi ani avea Halep când a jucat ultima oară la Bucureşti şi ce a făcut atunci

Simona se întoarce ca vedetă! Câţi ani avea Halep când a jucat ultima oară la Bucureşti şi ce a făcut atunci

Constănţeanca n-a mai servit la Bucureşti din 2011. Era locul 61 mondial şi a luat parte atunci la un turneu ITF pe hard. E vorba de BCR Ladies Open, competiţie care s-a ţinut pe terenurile Academiei de Tenis Herăstrău cu o mână de spectatori în tribune.

Favorită numărul 1 a concursului, Halep a ieşit atunci din semifinale, învinsă fiind cu 6-0, 6-3 de o jucătoare din Spania, Laura Pous-Tio, care trecuse şi de Sorana în sferturi, pentru a se da bătută în finală în faţa Irinei Begu. Între timp, Laura Pous-Tio a făcut 30 de ani şi a ieşit din topul 300 mondial, în vreme ce ascensiunea Simonei Halep e deja notorie.
Echilibru în meciurile directe
Partea bună a confruntării cu Serbia din acest weekend e că Jelena Jankovici (locul 8 în ierarhia WTA) nu face parte din lotul adversarelor. Situaţia e totuşi complicată, pentru că Serbia rămâne un adversar redutabil, iar meciurile cu Ana Ivanovici le vor da mult de furcă româncelor. Ivanovici are 2-0 în confruntările cu Sorana Cârstea, iar cu Halep scorul e echilibrat 1-1. Cealaltă jucătoare de simplu, Bojana Jovanovski, e egala Soranei în meciurile directe (3-3) şi a pierdut singurul joc disputat împotriva Simonei, la Wimbledon, în 2011. În fine, România se bazează pe punctul de la dublu, Monica Niculescu şi Irina Begu dovedind că formează un cuplu de încredere în Fed Cup.
Biletele, cu preţuri de 60 de lei (pe o zi) şi 95 de lei (pentru ambele zile), s-au vândut deja pe siteurile de specialitate şi se mai găsesc doar la case. Se aşteaptă peste 3000 de spectatori pe Arenele BNR pentru disputa dintre România şi Serbia.

PROGRAMUL MECIURILOR DINTRE ROMÂNIA ŞI SERBIA

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...