Steaua-Dinamo 5-2 / Flavius Stoican încă visează la calificarea în finală: "Nu e imposibil să întoarcem rezultatul!"

Steaua-Dinamo 5-2 / Flavius Stoican încă visează la calificarea în finală: "Nu e imposibil să întoarcem rezultatul!"

Flavius Stoican a recunoscut superioritatea Stelei, dar, în ciuda înfrângerii la scor, are speranţe că elevii săi se pot califica în finala Cupei României. "Păcat că am primit goluri la aproape fiecare ocazie a Stelei, dar trebuie să fim realişti şi să spunem că azi au fost mai buni ca noi. Au avut şi şansă, dat şansa ţine cu cei mai buni. Sigur că Steaua are prima şansă la calificare, dar nu e imposibil să întorci rezultatul. Vom încerca!"

Tehnicianul dinamovist a explicat unde au greşit elevii săi, care, prin erorile comise, au facilitat succesul Stelei. "Golul doi a fost la corner, golul 3 şut deviat, golul 4 pe contraatac, după un corner al nostru. Dacă analizăm la rece, aşa s-au luat golurile. Ei nu au marcat golurile pe ocazii. Şi golul 5 l-am primit după o pasă pe fundaşii noştri centrali... Azi am făcut prea multe greşeli, prea multe, prea multe... Nici măcar nu pot să le numesc greşeli, au fost momente de disperare în care n-am tratat cum trebuie fazele. Steaua este cea mai bună echipă şi merită să câştige campionatul. Nu pot să fiu supărat pe jucători că n-au vrut. Şi-au dorit enorm şi au luptat, dar adversarul a fost superior şi a avut şi multă, multă şansă", a declarat Stoican la conferinţa de presă de după meci.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Steaua-Dinamo 5-2. Roş-albaştrii au umilit Dinamo, care a arătat ca o echipă de pluton. Trupa lui Reghe, tot mai aproape de event

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...