Steaua – Vaslui naşte un scandal: casele de pariuri au scos meciul din oferta lor, după anunţul făcut de moldoveni

Steaua – Vaslui naşte un scandal: casele de pariuri au scos meciul din oferta lor, după anunţul făcut de moldoveni

Chiar dacă, la un moment dat, Adrian Porumboiu a spus că i-a convins pe fotbalişti să meargă în Ghencea, de fapt, părţile n-au ajuns la o înţelegere. Echipa ar fi trebuit să pornească, azi, la ora 12.00, spre Bucureşti, însă jucătorii au refuzat să se urce în autocar.

După mai multe ore de negocieri, fotbaliştii autohtoni îşi dăduseră acceptul să joace contra Stelei, dar ar fi vrut să facă deplasarea la Bucureşti abia vineri. Nici această variantă n-a rămas în picioare, după ce străinii lotului şi-au convins colegii români să boicoteze meciul, dacă nu vin banii.

În aceste condiţii, directorul sportiv al vasluienilor, Cătălin Popa, a anunţat că echipa va veni la Bucureşti, joi seară, însă lotul va fi unul format din junior! În aceste condiţii, e posibil ca Steaua - Vaslui să devină un „măcel“ pentru oaspeţi. Etapa trecută, cu echipa completă, galben-verzii au fost învinşi, acasă, de Viitorul, scor 0-1.

Având în vedere desfăşurarea evenimentelor, casele de pariuri au şi scos deja partida Steaua – FC Vaslui din oferta lor. La începutul săptămânii, bwin.com ofera o cotă de 1.45 pentru o eventuală victorie a roş-albaştrilor.

Dispare echipa?

Cu opt etape înainte de finalul campionatului, FC Vaslui ocupă poziţia a 5-a cu 42 de puncte, fiind la un punct de locul 4, ultimul care duce în Liga Europa. Cu siguranţă însă, moldovenii nu vor evolua în cupele europene, în următoarea stagiune, indiferent de clasarea lor finală în Liga I. Asta deoarece dosarul de licenţiere are probleme mari din cauza datoriilor şi clubul nu întruneşte condiţiile necesare pentru a evolua în Europa.

Mai mult, preşedintele Ciprian Damian a anunţat că, la finalul campionatului, toţi jucătorii vor deveni liberi de contract, din cauza restanţelor, aşa că, foarte probabil, FC Vaslui va dispărea de pe harta fotbalului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski