Stelistul Keșeru a fost transferat la Al Gharafa (Qatar)

Stelistul Keșeru a fost transferat la Al Gharafa (Qatar)

Clubul de fotbal Steaua București a a ajuns la un acord pentru transferul definitiv al atacantului Claudiu Keșeru la formația Al Gharafa, din prima liga a Qatarului, anunță campioana României pe site-ul său oficial.

Jucătorul care a înscris 28 de goluri pentru Steaua în 2014 se va deplasa la Doha pentru a efectua vizita medicală și pentru a semna contractul cu Al Gharafa, precizează sursa amintită. Keșeru, venit la Steaua în ianuarie 2014, a marcat în tur 12 goluri în 17 partide jucate pentru ''roș-albaștri''.

Keșeru, născut pe 2 decembrie 1986, a debutat în primul eșalon la doar 15 ani, în data de 23 august 2003, pentru FC Oradea, într-un meci cu Petrolul (0-0).

Claudiu Andrei Keșeru s-a transferat la o vârstă fragedă, în 2003, la echipa franceză FC Nantes, după care a mai jucat la Libourne, Tours, Angers și Bastia. Atacantul are trei selecții la echipa națională, pentru care a marcat trei goluri.

Al Gharafa este antrenată de brazilianul Marcos Paqueta, Keșeru urmând să fie coleg cu jucători precum Lisandro Lopez (Argentina), Mark Bresciano (Australia) sau Christian Bolanos (Costa Rica).

În clasament, după 17 etape, Al Gharafa ocupă locul 7 din 14 echipe, cu 23 de puncte, fiind la mare distanță de liderul Al Sadd (40 puncte).

În Qatar Stars League joacă fostul internațional român Mirel Rădoi (Al Arabi — locul 8), iar Ladislau Boloni o antrenează pe Al Khor (locul 10). AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro