ȘTIRILE DIMINEȚII - SPORT - 24 SEPTEMBRIE

ȘTIRILE DIMINEȚII - SPORT - 24 SEPTEMBRIE

Rapid București s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României-Timișoreana la fotbal, după ce a învins pe FC Botoșani cu scorul de 5-4 la loviturile de departajare (0-0 după prelungiri), marți seara, pe stadionul Giulești.

* ASA Tg. Mureș s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României-Timișoreana la fotbal, după ce a învins Concordia Chiajna cu scorul de 4-1 (3-1), marți seara, pe teren propriu.

* Gaz Metan Mediaș a fost eliminată din Cupei României-Timișoreana la fotbal de către formația de ligă secundă Rapid CFR Suceava, care s-a impus cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), după prelungiri, marți, pe teren propriu, într-un meci din șaisprezecimile de finală.

* SCM U Craiova a fost învinsă de Cerno More Port Varna cu scorul de 102-93 (26-27, 29-21, 19-20, 28-25), marți, într-un meci amical de baschet masculin susținut în cadrul turneului din Bulgaria.

* Ioan Harnagea, antrenorul echipei de rugby RC Bârlad, recent promovată în SuperLiga CEC Bank, a declarat că este foarte mulțumit de performanța elevilor săi, el precizând însă că echipa are nevoie de suportul financiar al autorităților locale și județene și al unor sponsori care ar trebui să susțină clubul.

* Selecționatele de juniori Under-18 ale României și Serbiei au terminat la egalitate, 3-3 (1-2), marți, la Vrsac, într-un meci amical de fotbal.

* Cristi Popovici, ultima dată antrenor la FC Botoșani, în Liga I de fotbal, se ocupă începând de marți de conducerea tehnică a SC Bacău, formație ce joacă în prima serie a Ligii a II-a, unde l-a înlocuit pe Viorel Tănase, căruia i-a fost reziliat contractul.

* Numirea fostei jucătoare Gala Leon Garcia în funcția de căpitan al echipei de Cupa Davis a Spaniei a generat controverse, decizia Federației de la Madrid fiind contestată de Tony Nadal, unchiul și antrenorul celui mai important tenisman spaniol, Rafael Nadal.

* Uniunea Europeană de Fotbal a anunțat marți că a deschis o procedură disciplinară după incidentele care au avut loc la meciul dintre echipele AS Roma și ȚSKA Moscova, din prima etapă a Ligii Campionilor, disputat pe Stadio Olimpico, în data de 17 septembrie, și câștigat de italieni cu 5-1.

* Atletul dominican Felix Sanchez (37 ani), dublu campion olimpic în proba de 400 m garduri, a anunțat marți că s-a decis să concureze până la Mondialele de la Londra din 2017.

* La Jocurile Asiatice de la Incheon (Coreea de Sud) s-a înregistrat marți primul caz de dopaj, un fotbalist tadjik pe nume Hurșed Beknazarov, în lichidul organic al jucătorului, prelevat pe 14 septembrie, fiind depistat un stimulent.

* Campionatele mondiale de ciclism pe șosea de la Ponferrada (Spania) au programat marți după-amiază proba feminină de contratimp, câștigată de Lisa Brennauer, reprezentanta Germaniei, care a fost cronometrată pe 29,5 km în 38'48"16/100.

* Fostul antrenor argentinian Alfio Basile (70 ani) a dezvăluit că, în perioada în care a antrenat echipa de fotbal San Lorenzo, i-a interzis accesul în vestiar lui Jorge Bergoglio, actualul Papă Franscisc, pentru a nu distrage atenția jucătorilor săi.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”