Tecău și Rojer, calificați în turul secund la dublu masculin, în turneul de la Roland Garros

Tecău și Rojer, calificați în turul secund la dublu masculin, în turneul de la Roland Garros

Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul patru în proba masculină de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros, s-a calificat, miercuri, în runda a doua a competiției de Mare Șlem, după victoria cu 6-4, 7-6 (5) în fața cuplului Rameez Junaid (Australia)/Adil Shamasdin (Canada).

Tecău și Rojer, care au un singur titlu anul acesta, la Rotterdam, și-au asigurat 18.000 de euro și 90 de puncte ATP prin victoria obținută în fața câștigătorilor turneului de la Casablanca (în fața perechii Florin Mergea/Rohan Bopanna).

Următorii adversari ai lui Tecău și Rojer vor fi americanii Steve Johnson/Sam Querrey, pe care i-au învins săptămâna trecută, în primul tur la Nisa, cu 6-4, 6-2. Johnson și Querrey au învins în runda inaugurală la Paris cuplul Martin Klizan (Slovacia)/Philipp Oswald (Austria), cu 2-6, 7-6 (5), 6-2.

Perechea româno-indiană Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat în runda a doua a probei masculine de dublu, miercuri, după victoria cu 5-7, 6-3, 6-4 în fața sârbilor Filip Krajinovic/Viktor Troicki. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa