Tecău şi Rojer, învinşi în primul meci de la Turneul Campionilor

Tecău şi Rojer, învinşi în primul meci de la Turneul Campionilor

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 5, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-3, 3-6, 12-10, de cuplul Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia), cap de serie numărul 3, în primul meci al Grupei A a Turneului Campionilor de la Londra.

După ce au fost conduşi cu 4-0 şi 5-1 în super tie-break, Tecău şi Rojer au avut o minge de meci, la scorul de 10-9, ratată însă. Peya şi Soares au câştigat trei mingi la rând şi s-au impus după o partidă spectaculoasă, care a durat o oră şi 27 de minute.

În al doilea meci al grupei se vor întâlni, tot luni, fraţii Bob şi Mike Bryan (SUA), principalii favoriţi, şi echipa formată din suedezul Robert Lindstedt şi polonezul Lukasz Kubot, cap de serie numărul 8.

Horia Tecău s-a calificat pentru a treia oară la Turneul Campionilor, prima dată alături de olandezul Rojer. În primele două participări, în 2011 şi 2012, Tecău a făcut pereche cu suedezul Robert Lindstedt, ei fiind eliminaţi de fiecare dată din faza grupelor.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale