Tenis: Andreea Mitu și Patricia Țig, calificate în sferturile probei de dublu la BRD Bucharest Open (WTA)

Tenis: Andreea Mitu și Patricia Țig, calificate în sferturile probei de dublu la BRD Bucharest Open (WTA)

Perechea română Andreea Mitu/Patricia Țig s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis BRD Bucharest Open (WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitală, cu premii totale de 226.750 dolari, luni, după ce au întrecut cu 6-3, 3-6, 10-8 favoritele numărul doi, Julia Goerges (Germania)/Petra Martic (Croația).

Mitu și Țig, beneficiare ale unui wildcard, s-au impus după o oră și 21 de minute, super tiebreak-ul având o desfășurare pasionantă. Româncele au condus cu 4-2, adversarele au reușit apoi patru puncte la rând (4-6), Mitu și Țig au reușit să întoarcă din nou scorul, 8-6, dar Goerges și Martic au egalat, 8-8, româncele reușind ultimele două puncte ale meciului, spre bucuria spectatorilor care au umplut tribuna Terenului 1.

Țig a reușit a doua sa victorie luni, după ce a înregistrat un succes la simplu, în meciul său de debut în circuitul WTA,în urma abandonului Silviei Soler-Espinosa (Spania), la scorul de 6-4, 3-1, 15-15.

Mitu și Țig și-au asigurat un cec de 1.820 dolari și 60 de puncte WTA, iar în sferturi vor înfrunta câștigătoarele din meciul Cagla Buyukakcay (Turcia)/Viktorija Golubic (Elveția) — Diana Buzean (România)/Chantal Skamlova (Slovacia). AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa