Tenis: Azarenka, în turul 2 la Openul Australiei, după două seturi la zero în fața belgiencei Van Uytvanck

Tenis: Azarenka, în turul 2 la Openul Australiei, după două seturi la zero în fața belgiencei Van Uytvanck

Jucătoarea de tenis din Belarus Victoria Azarenka a avut o misiune ușoară în primul tur la Openul Australiei, primul turneu de Mare Șlem al anului, impunându-se marți cu 6-0, 6-0, în doar 53 de minute, în fața belgiencei Alison Van Uytvanck. În turul 2, Azarenka, favorită nr. 14, va juca împotriva muntenegrencei Danka Kovinic, nr. 54 mondial, învingătoare cu 6-2, 6-4 în fața americancei Samantha Crawford.

În turneul masculin, elvețianul Stanislas Wawrinka, favoritul nr. 4, s-a calificat în turul 2 în urma abandonului rusului Dmitri Tursunov la scorul de 7-6 (2), 6-3 pentru elvețian.

În turul 2 au mai obținut calificarea sârbul Viktor Troicki, cap de serie nr. 21, care a avut nevoie de cinci seturi, 4-6, 4-6, 6-1, 7-6 (7/4), 6-3, să treacă de spaniolul Daniel Munoz de la Nava, și cehul Lukas Rosol, învingător tot în cinci seturi, 7-6 (7/2), 7-5, 5-7, 6-7 (5/7), 6-1, în fața japonezului Taro Daniel.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante