Tenis: Irina Begu va juca cu Anastasia Pavliucenkova în finala de la Moscova

Tenis: Irina Begu va juca cu Anastasia Pavliucenkova în finala de la Moscova

Jucătoarea română de tenis Irina Camelia Begu o va avea ca adversară pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova în finala turneului de la Moscova, competiția WTA de categoria Premier, dotată cu premii în valoare de 710.000 dolari.

Pavliucenkova, cap de serie numărul 6, s-a impus fără probleme, cu 6-2, 6-2, în fața cehoaicei Katerina Sinaikova, în cea de-a doua partidă din penultimul act al turneului din capitala rusă, după ce Irina Begu reușise să o învingă în prima semifinală pe Lucie Safarova din Cehia, a 4-a favorită de la Moscova, la capătul unui meci foarte disputat, încheiat cu victoria în trei seturi a româncei: 7-6 (5), 1-6, 6-3.

Irina Begu și Anastasia Pavliucenkova s-au mai întâlnit o singură dată până în prezent, anul trecut, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Seul, victoria revenind atunci jucătoarei ruse (6-2, 6-2).

În vârstă de 24 ani, Irina Begu ocupă locul 61 în clasamentul WTA, în timp ce Anastasia Pavliucenkova (23 ani) se află pe cea de-a 30-a poziție în ierarhia tenisului profesionist feminin.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…