Tenis: Lumea sportului românesc o felicită pe Simona Halep

Tenis: Lumea sportului românesc o felicită pe Simona Halep

Lumea sportului românesc a felicitat-o pe jucătoarea de tenis Simona Halep pentru victoria cu 6-0, 6-2 în fața americancei Serena Williams, miercuri, la Turneul Campioanelor, prin intermediul unor mesaje postate în rețelele de socializare.

Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, a felicitat-o pe campioana noastră pentru ''victoria incredibilă''. ''Simona Halep a învins-o pe Serena Williams cu scorul de 6-0, 6-2, în Singapore, la Turneul Campioanelor. Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, o felicită pentru victoria incredibilă! Felicitări, Simona!'', se arată pe pagina de Facebook a MTS.

Și Gheorghe Hagi, constănțean ca și Halep, a postat o imagine a Simonei, cu mesajul ''Campioana noastră! Bravo, Simona!!!''

Atacantul Ciprian Marica (Konyaspor), unul dintre căpitanii echipei naționale, a postat: ''Respect!!! Simona Halep — Serena Williams 6-0, 6-2!''

Gimnasta Larisa Iordache, vicecampioană mondială la Nanning, la individual compus și sol, a postat o imagine cu gimnastele de la lotul național urmărind meciul Simonei, alături de antrenorul Lucian Sandu. ''Felicităriiiii Simona!!! baftă în continuare!!!'', a scris Iordache.

"Bravo, Simona! Ești cea mai tare! Ne-ai făcut, din nou, să fim mândri de tine!", declarat Gheorghe Hagi pe pagina de Facebook a academiei sale.

Felicitări au transmis și clubul de fotbal Steaua București (Felicitări, Simona Halep! Suntem mândri de tine!), Federația Română de Tenis (Victorieee, Simona Halep! a învins-o pe nr. 1 mondial, Serena Williams, cu scorul de 6-0, 6-2, în al doilea meci al Grupei Roșii de la Turneul Campioanelor! Felicităăăări!!!), Comitetul Olimpic și Sportiv Român (Simona Halep se impune în meciul cu Serena Williams la WTA Finals Singapore, 6-0 6-2. Felicitări Simona!) sau pagina oficială a echipei naționale de fotbal, în timp ce Liga Profesionistă de Fotbal ''o felicită pe Simona Halep pentru aceste performanțe uluitoare și îi urează succes mai departe''.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a reușit o victorie de senzație, 6-0, 6-2 cu americanca Serena Williams, liderul mondial, miercuri, în al doilea său meci din cadrul Turneului Campioanelor, care are loc la Singapore. În urma acestui succes, Halep este practic calificată în semifinalele competiției.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro