Tenis: Serena Williams va încheia anul 2014 pe locul 1 în ierarhia WTA

Tenis: Serena Williams va încheia anul 2014 pe locul 1 în ierarhia WTA

Americanca Serena Williams va încheia pentru a patra oară anul pe primul loc în clasamentul WTA, după ce rusoaica Maria Șarapova, singura care o putea detrona, a suferit a doua înfrângere la Turneul Campioanelor din tenisul feminin, relatează Reuters.

Șarapova avea o șansă matematică să ocupe la finele acestui an primul loc în topul WTA, pentru prima oară în cariera ei, dar aceasta a dispărut în urma eșecului de joi din fața cehoaicei Petra Kvitova (3-6, 2-6). Rusoaica mai are o șansă de a se califica totuși în semifinale, dacă o învinge în ultimul meci pe poloneza Agnieszka Radwanska, iar daneza Wozniacki o bate pe Kvitova.

Serena Williams a mai încheiat anul ca nr. 1 mondial în 2002, 2009 și 2013. Campioana de la US Open a învins-o în primul meci pe sârboaica Ana Ivanovic, dar apoi a fost surclasată apoi de Simona Halep cu 6-0, 6-2. Serena mai are un meci cu canadianca Eugenie Bouchard, programat joi.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”