Tenis:L'Equipe scrie, în pofida stilului său îndeobște mai echilibrat, că "Simona Halep o bate măr pe Serena Williams"

Tenis:L'Equipe scrie, în pofida stilului său îndeobște mai echilibrat, că "Simona Halep o bate măr pe Serena Williams"

Prestigiosul cotidian sportiv francez L'Equipe, după ce anunță, pe prima pagină a ediției sale online, că "Serena Williams a luat o lecție", subliniază, miercuri, la rubrica de tenis, splendida victorie a jucătoarei române Simona Halep în Turneul Campioanelor de la Singapore.

L'Equipe scrie, în pofida stilului său îndeobște mai echilibrat, că "Simona Halep o bate măr pe Serena Williams".

"Pentru al doilea său meci în grupa roșie, Serena Williams a fost bătută sec de Simona Halep, miercuri, la Masters-ul de la Singapore (6-0, 6-2, în 1h+5'). Românca rămâne neînvinsă. 37 de minute. Serena Williams a trebuit să aștepte 37 de minute miercuri la Singapore pentru a înscrie un ghem (6-0, 2-1). În fața unei Simona Halep agresivă, care distribuia perfect de pe linia de fond (11 lovituri câștigătoare, 12 greșeli provocate directe) și putea astfel să se înscrie la vole pentru a concluziona, americanca, apatică și adesea prost plasată, multiplica erorile (36 în total, 7 duble greșeli). Fără ca vreodată să dea impresia că ar putea ieși din această stare", notează în deschiderea articolului.

În continuare, scurta cronică apărută imediat după meci, primul cotidian de sport din lume notează că este vorba de "prima victorie asupra numărului 1 mondial" pentru românca Simona Halep.

"Distanțată la 6-0, 5-2, Serena și-a oferit două mingi pentru a reveni la 5-3 și a instala îndoiala în mintea româncei (15-40). O lovitură de dreapta în cross bine simțită și o minge în fileu (de partea cealaltă) au anihilat ultimele sale șanse. Cu zâmbetul cuprinzându-i toată fața, numărul 4 mondial putea să-și celebreze primul succes pe cea mai tânără dintre surorile Williams. Prima, de asemenea, asupra numărului 1 mondial", subliniază l'Equipe.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...