Trei pe un loc! Cine se „luptă“ pentru poziţia de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român

Trei pe un loc! Cine se „luptă“ pentru poziţia de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român

"Confirm faptul că îmi voi depunde candidatura la preşedinţia COSR, dar deocamdată nu am făcut-o oficial. Voi depune dosarul până la 29 aprilie", a spus Bellu pentru Mediafax. El nu a dorit să facă alte declaraţii, precizând că îşi va motiva decizia după înregistrarea dosarului de candidatură. Totuşi, un mesaj al lui Octavian Bellu a apărut astăzi pe prima pagină din Jurnalul Naţional, semn că este susţinut de Dan Voiculescu şi de trustul său.

Şi-au mai depus candidatura Alin Petrache, preşedinte al Federaţiei Române de Rugby şi Elisabeta Lipă, şefă a clubului DInamo şi preşedinte al FR de Canotaj. "Eu îl susţin pe Alin Petrache", a afirmat Răzvan Burleanu, preşedinte al FR de Fotbal.

Octavian Morariu şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) în cadrul Adunării Generale a forului din 15 aprilie.

Morariu, în vârstă de 53 de ani, a decis să renunţe la şefia COSR pentru a se dedica activităţii din cadrul Comitetului Internaţional Olimpic.

Candidaturile la preşedinţia COSR se pot depune până marţi, iar alegerile vor avea loc la 29 mai.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”