Turneul de la Dubai (WTA) - Venus Williams i-a dat o lecție elvețiencei Belinda Bencic

Turneul de la Dubai (WTA) - Venus Williams i-a dat o lecție elvețiencei Belinda Bencic

Jucătoarea americană Venus Williams (34 de ani) i-a dat o lecție de tenis mult mai tinerei Belinda Bencic, în vârstă de 17 ani, pe care a învins-o fără drept de apel, cu 6-1, 6-2, în runda secundă a turneului WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii în valoare de 2.513.000 dolari, competiție la care este deținătoarea titlului.

Elvețianca Belinda Bencic, o protejată a compatrioatei sale Martina Hingis, învingătoare la Dubai în 2001 și care a revenit recent în circuitul feminin după opt ani de absență, este laureată a turneelor de la Roland Garros și Wimbledon anul trecut la junioare și a făcut un salt spectaculos în ierarhia WTA, de pe 179 pe 37 mondial.

Martina Hingis, în vârstă de 34 de ani, care a dominat tenisul feminin timp de 209 săptămâni, cucerind cinci titluri de Mare Șlem, dispută la dublu turneul de la Dubai alături de italianca Flavia Pennetta, cu care a ajuns până în finala US Open anul trecut.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”