Ungur, Copil, Tecău și Mergea, în echipa de Cupa Davis pentru meciul cu Israel

Ungur, Copil, Tecău și Mergea, în echipa de Cupa Davis pentru meciul cu Israel

Federația Română de Tenis a anunțat miercuri, pe site-ul propriu, componența echipei României pentru meciul cu Israel contând pentru primul tur al Grupei I euro-africane, căpitanul nejucător Andrei Pavel convocându-i pe Adrian Ungur (locul 149 ATP), Marius Copil (nr. 165), Horia Tecău (locul 10 la dublu) și Florin Mergea (17 la dublu).

De asemenea, precizează comunicatul, pentru meciul ce va fi găzduit de sala Transilvania din Sibiu în perioada 6-8 martie Israelul a selecționat o echipă alcătuită din Dudi Sela (nr. 100), Bar Tzuf Botzer (893), Edan Leshem și Jonathan Erlich (nr. 71 la dublu), căpitan nejucător fiind Eyal Ran.

Echipa care va câstiga întâlnirea va accede în turul 2 din Grupa I, Zona euro-africană, iar echipa care va pierde va merge la barajul turului 1 al Grupei I, în ambele cazuri adversara urmând să fie Slovenia sau Slovacia, în funcție de rezultatul dintre cele două din meciul direct de pe cealaltă parte de tablou.

Întâlnirea dintre echipele României și Israelului va avea loc în în perioada 6-8 martie, în Sala ''Transilvania'' din Sibiu. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...