Victima rasismului în România: ce a păţit arbitrul Istvan Kovacs pentru că e de etnie maghiară. FRF a tăiat în carne vie

Victima rasismului în România: ce a păţit arbitrul Istvan Kovacs pentru că e de etnie maghiară. FRF a tăiat în carne vie

Istvan Kovacs a arbitrat întâlnirea care a încheiat etapa a treia, FC Braşov – Oţelul, scor 1-1. În prima repriză, centralul născut la Carei a acordat un penalty din care gălăţenii au deschis scorul. Reluările TV au demonstrat că arbitrul a luat decizia corectă.

N-a contat însă pentru huliganii aflaţi în tribune, care, până la finalul meciului, au strigat mai multe scandări xenofobe împotriva lui Istvan Kovacs. Atacul asupra centralului a fost atât de murdar, încât, la un moment dat, el a intenţionat să oprească meciul. N-a făcut acest lucru, însă a scris totul în raportul său de joc. Pe baza acestuia, FRF a tăiat în carne vie.

Ce a făcut federaţia?

Clubul FC Braşov a primit o amendă de 50.000 de lei, iar în următoarele două partide de pe teren propriu, adică cele cu Târgu-Mureş (23 august) şi cu Chiajna (13 septembrie), accesul spectatorilor în tribuna a II-a şi în peluză va fi interzis.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...