Victor Piţurcă şi-a caracterizat rezultatele de la naţională: „Mi se par excelente“. Ce sfat i-a dat lui Gică Hagi, în legătură cu Ianis

Victor Piţurcă şi-a caracterizat rezultatele de la naţională: „Mi se par excelente“. Ce sfat i-a dat lui Gică Hagi, în legătură cu Ianis

Invitat la DigiSport, Victor Piţurcă a atins o mulţime de subiecte şi a răspuns pozitiv la rugămintea moderatorilor de a-şi face o scurtă caracterizare a rezultatelor pe banca naţionalei.

„Mi se par excelente rezultatele pe care le-am avut în acest mandat. Eu am riscat foarte mult. Cu Franţa a jucat titular Chiricheş contra lui Benzema şi Ribery. Şi am riscat şi cu Gicu Grozav, cu Măţel, cu Pintilii. Şi mă gândesc că pot să pierd şi de o manieră cum am pierdut în Olanda, când aduc atât de mulţi jucători noi... “, a spus Victor Piţurcă, la Digi Sport.

„Baciul“, superfavorit înainte de alegeri, anunţase deschis că e tentat să-l schimbe pe Piţurcă. Antrenorul a recunoscut că era tentat să renunţe la post, dacă Popescu ar fi ieşit preşedinte la FRF.

„Dacă venea Gică Popescu, 99% nu rămâneam“

„M-am dus la tragerea la sorţi cu gândul că voi pleca de la echipa naţională. Dacă venea Gică Popescu, 99% nu rămâneam. Nu mă simţeam eu bine. Nu renunţam la contract, mă înţelegeam cu Gică Popescu. Îl convingeam eu că nu era bine să mai rămân selecţioner. Regret foarte mult ce i s-a întâmplat lui Gică Popescu. Aş face orice, dacă mi-ar sta în putere, să scape de acolo. I s-a făcut o mare nedreptate unui om atât de valoros“, a mai spus Piţurcă.

Piţurcă mai are contract cu naţionala până la finalul preliminariilor de la Euro 2016. România face parte dintr-o grupă uşoară, în preliminariile lui Euro 2016, alături de Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord şi Insulele Feroe.

„Bagă-l pe Ianis în Liga 1. Îţi poate câştiga un meci“

Tot la DigiSport, la emisiunea Fotbal Club, Victor Piţurcă i-a dat un sfat fostului său coechipier de la Steaua, Gică Hagi. Piţi i-a recomandat Regelui să-l arunce cât mai repede în joc, în Liga I, pe fiul său Ianis, deşi acesta este la o vârstă foarte fragedă. Abia în octombrie va împlini 16 ani!

„Tehnic, tactic, e extraordinar. Când vine mingea la el, pasează cu o repeziciune extraordinară. În 10 minute Ianis poate să-ţi câştige un meci. Încearcă asta. Şi dacă e să retrogradezi, care e problema. E un jucător prea talentat. Eu cred că lui Gică îi e teamă să-l bage. Dar e greu să găseşti jucător ca el“, i-a transmis Piţurcă lui Hagi, la Digi Sport.

Hagi a intervenit şi el telefonic în emisiune şi a dezvăluit planurile pe care le are în legătură cu fiul său.

„Ianis are minte, viziune în teren şi are tehnică bună cu ambele picioare. El trebuie să urmeze un program ca să se dezvolte fizic. În ultimii doi ani a crescut 20 de centimetri. Trebuie să avem grijă şi va veni şi momentul lui“, a spus Hagi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...