Vrem să jucăm din nou finala Ligii Campionilor, a afirmat antrenorul lui Real Madrid

Vrem să jucăm din nou finala Ligii Campionilor, a afirmat antrenorul lui Real Madrid

Italianul Carlo Ancelotti, antrenorul echipei Real Madrid, a declarat după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor că dorește ca formația spaniolă să joace din nou finala competiției, pe care a câștigat-o anul trecut. ''Avem visul de a juca o nouă finală și am depășit o etapă importantă. Rămânem în viață. Și vii suntem foarte periculoși. Ce nu te omoară, te face mai puternic. Mă amuz, nu sunt filosof. Dacă va păstra aceeași poftă de joc, Real Madrid poate rivaliza cu orice echipă din lume, fără probleme'', a spus Ancelotti, vizibil relaxat, după victoria cu Atletico, de miercuri seara.

''Îmi doream un astfel de meci. Am avut un control bun al jocului, am încercat să găsim soluții ofensive fără să ne precipităm, pentru a evita contraatacurile și fazele fixe, să evităm faulturile inutile... Totul s-a desfășurat bine, iar echipa a muncit. 'Chicharito' a jucat foarte bine, cu multă poftă. El a suferit mult în acest sezon, a jucat puțin, dar merită acest gol important pentru noi. Nu a renunțat în momentele dificile și acest lucru a fost răsplătit'', a mai spus tehnicianul italian.

Legat de semifinale, fostul mare fotbalist a subliniat că respectă celelalte trei echipe calificate în careul de ași, care au meritat să ajungă aici.

Ancelotti a mai spus că se simte apreciat la club și nu s-a temut niciun moment de o posibile demitere: ''Fiecare meci este un examen pentru noi și vom avea altul duminică (în La Liga), dar așa e mereu, nu am nicio problemă personală. Sunt apreciat la club, de jucători, de multă lume. Critica poate fi pozitivă în anumite momente''.

Real Madrid, deținătoarea trofeului, a învins-o pe Atletico Madrid cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe stadionul Santiago Bernabeu, în manșa secundă a sferturilor de finală, și s-a calificat în penultimul act al Ligii Campionilor la fotbal. Atacantul mexican Javier ''Chicharito'' Hernandez (88) a marcat singurul gol al partidei, din pasa lui Cristiano Ronaldo, după ce în tur scorul fusese 0-0.

Anul trecut Real învingea cu 4-1, după prelungiri, pe Atletico, în finala Champions League. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...