Wozniacki a fost mai bună, a recunoscut Halep

Wozniacki a fost mai bună, a recunoscut Halep

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a recunoscut că daneza Caroline Wozniacki a fost mai bună decât ea, în meciul de sâmbătă, din semifinalele turneului WTA de la Stuttgart, în care fostul lider mondial s-a impus cu scorul de 7-5, 5-7, 6-2. "Zâmbesc pentru că am făcut un meci bun. Cred că am jucat tenis de calitate. Dar ea (Wozniacki, n. red.) a fost mai bună decât mine. A alergat mult și a luptat până la sfârșit — a fost mai puternică'', a declarat Halep, citată de site-ul WTA.

"Sunt mulțumită de meciul făcut, voi lua doar lucrurile pozitive și voi merge înainte'', a mai spus Halep, care de luni va fi din nou numărul doi mondial.

La rândul său, Wozniacki a spus că ar fi putut să încheie meciul încă din setul doi, dar a avut energie pentru meciul: ''Am avut șansele mele de a încheia meciul în setul al doilea, dar apoi a trebuit să merg mai departe și să joc setul al treilea — nu aveam ce face. Apoi am început tare și am încercat să mențin ritmul. Știam că am rezerve de energie pentru setul al treilea. Am încercat să stau mai mult în raliuri, să o fac să alerge, să fiu agresivă." AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

3 Tun de 400 de milioane de euro! / Cui au dat liberalii licențele pentru nămolul de la Techirghiol și sarea de la…

4 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

5 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…