Accident în Piața Romană: Doi morți și zece răniți

Accident în Piața Romană: Doi morți și zece răniți

Două persoane au decedat și alte zece au fost rănite în urma unui accident grav care a avut loc duminică în intersecția de la Piața Romană pe trecerea de pietoni, a anunțat pentru AGERPRES Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București.

El a precizat că cinci dintre persoanele rănite au fost transportate cu ambulanțele SMURD la spital. Un copil a fost dus la Spitalul Floreasca, două persoane la Elias și alte două la Spitalul Universitar. Ceilalți cinci răniți nu au necesitate spitalizare, primind îngrijiri la fața locului.

În accident au fost implicate trei autoturisme.

Patru echipaje SMURD și o ambulanță SABIF au intervenit la acest accident.

Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, a declarat pentru AGERPRES că accidentul a fost produs de șoferul unei Dacia Logan, care a derapat în timp ce circula dinspre bd. Lascăr Catargiu spre bd. Magheru și pe contrasens a lovit două mașini care circulau regulamentar.

"Se presupune că șoferul era femeie și a murit în timpul accidentului, la fel ca și pasagerul din dreapta. Din aceeași mașină, două persoane au fost aruncate pe carosabil și au fost rănite grav", a spus Codău. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…