Deputatul Theodor Nicolescu, la DNA

Deputatul Theodor Nicolescu a venit miercuri la Direcția Națională Anticorupție, unde urmează să fie audiat de procurori în dosarul ANRP.

 Potrivit unor surse judiciare, procurorii ar putea să extindă urmărirea penală pe numele său pentru luare de mită.

La intrare în sediul DNA, Nicolaescu a declarat că el crede că justiția se face în sala de judecată și în fața procurorului și că ceea ce va decide justiția va fi adevărul.

"Nu am prezentat un punct de vedere, nu pentru că nu l-aș avea, ci pentru că, așa cum am spus întotdeauna, eu cred într-o justiție civilizată, decentă, normală și, indiferent de situația neplăcută în care mă aflu astăzi, ba chiar datorită acestei situații neplăcute, trebuie să demonstrez că eu chiar cred în lucrul acesta. Tocmai de aceea vreau să vă spun că nu voi face nicio declarație cu privire la dosar, la probele pe care intenționez să le depun sau apărările pe care le voi face (...). Eu cred că justiția se face în sala de judecată și în fața procurorului și, evident, ceea va decis de justiție va fi adevărul", a afirmat el.

În dosarul ANRP, deputatul PNL Theodor Nicolescu a fost pus sub urmărire penală de procurorii DNA pentru săvârșirea a trei infracțiuni de abuz în serviciu, cu consecințe deosebit de grave, dacă funcționarul public a obținut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul. Alte persoane au fost puse sub acuzare în acest dosar, printre care fostul șef al ANI, Horia Georgescu. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Luni se declanșează operațiunea de curățare a României de PSD. Vin vremuri noi, oameni buni

2 Gata? Țiitoarea lui Dragnea a renunțat la inelul de logodnă și s-a vopsit blondă

3 „Revoluționarul” Nicolicea, indemnizație de 1.800 de lei. Veteran de război, 560 lei pe lună

4 Ce mai caută pesedista Savonea în CSM?

5 Hoții României! Curtea de Conturi și AEP îngroapă PSD! Plăți fără documente și semnătură, sume publice și priv…

recomandări

Te ia DNA: Victor Ponta

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum se comportă noul iPhone 6s când e scăpat pe jos