Managerul Spitalului Socola, fiul unui senator UNPR, audiat de procurorii DNA

Managerul Spitalului Socola, fiul unui senator UNPR, audiat de procurorii DNA

Managerul Spitalului de Neuropsihiatrie Socola din Iași, medicul Lucian Burlea, fiul senatorului UNPR Marin Burlea, a fost dus la audieri marți după ce în cursul dimineții procurorii DNA, însoțiți de jandarmi și polițiști, au efectuat percheziții în incinta unității medicale.

Alături de Lucian Burlea procurorii DNA vor audia și o angajată a Departamentului Registratură a Spitalului Socola.

În cursul descinderilor efectuate de procurorii DNA în cursul dimineții de marți anchetatorii au ridicat mai multe calculatoare și documente într-un dosar privind angajări ilegale și atribuirea unor contracte de achiziții.

"Procurorii din cadrul DNA — Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în anul 2014. În cursul zilei de 31 martie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare la două locații situate în municipiul Iași, dintre care una la sediul unei instituții publice", se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

Procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea SRI și din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...