Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, la DNA Ploiești

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, la DNA Ploiești

Primarul sectorului 1 București, Andrei Chiliman, s-a prezentat miercuri după-amiază la sediul DNA Ploiești, procurorii anticorupție cercetându-l pentru trafic de influență într-o cauză conexă dosarului Herțanu.

Întrebat dacă se teme că va fi arestat, acesta a răspuns că instanțele de judecată trebuie lăsate să decidă, refuzând să mai facă alte comentarii.

În sediul DNA Ploiești se mai află și soacra fostului trezorier al PNL, Vlad Moisescu, surse judiciare arătând că procurorii au găsit la controlul domiciliar al acestuia un contract prin care soacra lui își împrumuta fiica cu o sumă de bani echivalentă cu 670 milioane de euro.

La sediul DNA Ploiești au sosit și fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu, consiliera personală a lui Chiliman, Ioana Costescu, și consilierul local Ion Brad, surse judiciare declarând că cei patru vor depune documente care au legătură cu măsura sechestrului asigurator dispusă de procurori.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina