Tony Blair, la Palatul Victoria pentru o discuţie cu Ponta

Tony Blair, la Palatul Victoria pentru o discuţie cu Ponta

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucureşti, a venit, miercuri, la Palatul Victoria, pentru o întrevedere cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale. Ponta apelează de multe ori la sfaturile lui Blair, ca şi consultant.

Ultima întâlnire dintre cei doi a fost în decembrie, după alegerile prezidenţiale pierdute de Ponta. Atunci, Ponta l-a întrebat pe Blair ce crede acesta că este bine ca el să facă în continuare.

Citeşte şi: Tony Blair, în vizită la Bucureşti. Fostul premier britanic a venit la Guvern pentru o discuţie cu Ponta. Premierul confirmă întâlnirea 
 
Ponta a spus de mai multe ori că Tony Blair rămâne modelul său în politică, mai ales după câte sfaturi bune a primit din partea acestuia.

Tony Blair este în prezent emisar al Cvartetului (Rusia, Statele Unite, UE, ONU) pentru Orientul Mijlociu, fiind însărcinat de către secretarul de stat american John Kerry să elaboreze un plan economic pentru dezvoltarea turismului şi atragerea investiţiilor private în Cisiordania.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

2 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

3 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public

4 O imbecilă! / „Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alţii”

5 Așa o fi?