Tony Blair, la Palatul Victoria pentru o discuţie cu Ponta

Tony Blair, la Palatul Victoria pentru o discuţie cu Ponta

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucureşti, a venit, miercuri, la Palatul Victoria, pentru o întrevedere cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale. Ponta apelează de multe ori la sfaturile lui Blair, ca şi consultant.

Ultima întâlnire dintre cei doi a fost în decembrie, după alegerile prezidenţiale pierdute de Ponta. Atunci, Ponta l-a întrebat pe Blair ce crede acesta că este bine ca el să facă în continuare.

Citeşte şi: Tony Blair, în vizită la Bucureşti. Fostul premier britanic a venit la Guvern pentru o discuţie cu Ponta. Premierul confirmă întâlnirea 
 
Ponta a spus de mai multe ori că Tony Blair rămâne modelul său în politică, mai ales după câte sfaturi bune a primit din partea acestuia.

Tony Blair este în prezent emisar al Cvartetului (Rusia, Statele Unite, UE, ONU) pentru Orientul Mijlociu, fiind însărcinat de către secretarul de stat american John Kerry să elaboreze un plan economic pentru dezvoltarea turismului şi atragerea investiţiilor private în Cisiordania.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Vouă a ce vă miroase? / Structura centrală a DNA a preluat abia după 7 ani un uriaș dosar de corupție din Sibiu!

3 Hopa! Vedetuța Beatrice are problemuțe la dosar?

4 Așa o fi? / Adrian Năstase, „regele imobiliarelor” din Militari? / Dezvăluiri care te lasă cu gura căscată

5 O româncă face carieră într-unul dintre cele mai mari lanţuri hoteliere din Turcia