Tony Blair, la Palatul Victoria pentru o discuţie cu Ponta

Tony Blair, la Palatul Victoria pentru o discuţie cu Ponta

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucureşti, a venit, miercuri, la Palatul Victoria, pentru o întrevedere cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale. Ponta apelează de multe ori la sfaturile lui Blair, ca şi consultant.

Ultima întâlnire dintre cei doi a fost în decembrie, după alegerile prezidenţiale pierdute de Ponta. Atunci, Ponta l-a întrebat pe Blair ce crede acesta că este bine ca el să facă în continuare.

Citeşte şi: Tony Blair, în vizită la Bucureşti. Fostul premier britanic a venit la Guvern pentru o discuţie cu Ponta. Premierul confirmă întâlnirea 
 
Ponta a spus de mai multe ori că Tony Blair rămâne modelul său în politică, mai ales după câte sfaturi bune a primit din partea acestuia.

Tony Blair este în prezent emisar al Cvartetului (Rusia, Statele Unite, UE, ONU) pentru Orientul Mijlociu, fiind însărcinat de către secretarul de stat american John Kerry să elaboreze un plan economic pentru dezvoltarea turismului şi atragerea investiţiilor private în Cisiordania.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu