10 fructe şi legume care ne ajută să slăbim

10 fructe şi legume care ne ajută să slăbim

Exista, insa, dincolo de orice dieta, legume si fructe care nu numai ca nu ingrasa, dimpotriva, ele pot fi mancate in orice cantitate si chiar ajuta, la propriu, organismul, la detoxifiere, astfel dand rezultate mult mai bune intr-o cura de slabire.

Fructe

1. Capsunele

Compozitia chimica a capsunelor presupune intr-o proportie de appx 90% continut de apa. In rest, avem multe vitamine: A, B1, B2, B6, C, E si K, si minerale importante, precum calciu, fosfor, fier, cupru, mangan, potasiu, sodiu. Consumati-le in orice cantitate doriti, ele fiind recomandate in hepatite, anemie, astenie, boli cardiovasculare.

2. Portocalele

Este una dintre cele mai importante surse de saruri minerale, in special calciu si fosfor. Portocala stimuleaza imunitatea si intareste toate functiile organismului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?