Accident grav, în Balș, cu un mort și 14 răniți

Accident grav, în Balș, cu un mort și 14 răniți

Un mort şi 14 răniţi, printre care şi doi copii. Este bilanţul unui grav accident de circulaţie care a avut loc în această dimineaţă la intrarea în localitatea Balş, pe raza comunei Bobicești, în satul Mirila, din judeţul Olt. Prefectul judeţului a decretat cod roşu de intervenţie. 

În accident a fost implicat un microbuz de transport pasageri. Microbuzul transporta persoane către Spania și plecase chiar din orașul Balș. În vehicul se aflau mai mult de 20 de persoane. Potrivit primelor informaţii, este vorba de o ciocnire violentă între microbuz care mergea spre Spania şi un autoturism Cielo. Se pare că totul s-a întâmplat după ce şoferul microbuzului nu a acordat prioritate de trecere, la ieşirea dinspre localitatea Braneţ, autoturismului care circula pe drumul naţional. În urma accidentului, pasagerul din Cielo a decedat.

La locul accidentului a ajuns şi un elicopter SMURD pentru a prelua răniţii. Zece dintre persoanele din microbuz au fost rănite, iar o persoană din celălalt autoturism implicat în accident a decedat.

În zonă se circulă cu dificultate.

Știre în curs de actualizare.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

3 Mari porcării se mai întâmplă în țara asta! Securiștii sunt încă la butoane

4 Așa o fi?

5 PSD, hoțomanul României! / Încă o bombă explodează sub curul lui Tudorache!