Accident în Capitală cu șase persoane rănite

Accident în Capitală cu șase persoane rănite

Un accident în care au fost implicate trei autoturisme și s-a soldat cu șase răniți s-a produs, duminică dimineață, în Capitală, în zona Podului Străulești. Potrivit inspectorului principal Laura Snae de la Brigada de Poliție Rutieră, un autovehicul marca BMW, care circula dinspre Bucureștii Noi spre restaurantul Doi Cocoși, a pierdut controlul la aproximativ 100 de metri după Podul Străulești, intrând pe contrasens și lovind alte două autoturisme, o Dacia Duster și un Chevrolet.

"Din impact au rezultat șase persoane rănite, câte două din fiecare mașină, care urmează să fie transportate la spital, după descarcerare", a precizat, pentru AGERPRES, reprezentantul Poliției Rutiere.

La fața locului se fac cercetări pentru a se stabili modul de producere a accidentului și pentru a se întocmi dosar de cercetare penală, în urma anchetei urmând să fie stabilit cu exactitate a gradul de vinovăție a persoanelor implicate.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale