Administrația Prezidențială are un nou site; cetățenii invitați să-i scrie președintelui

Administrația Prezidențială are un nou site; cetățenii invitați să-i scrie președintelui

Administrația Prezidențială are începând de marți un nou site, prin intermediul căruia cetățenii îi pot scrie președintelui Klaus Iohannis. Spre deosebire de vechiul site, noua pagină a Administrației Prezidențiale conține o secțiune intitulată "Scrie-i președintelui".

Șeful statului a anunțat marți pe Facebook lansarea site-ului, afirmând că își dorește o administrație funcțională și deschisă către cetățeni.

"Noul site al Administrației Prezidențiale este online. Cu un design modern și o interfață prietenoasă, vreau ca acest site să fie un pas spre o comunicare mai eficientă cu fiecare dintre dumneavoastră", a scris Iohannis.

Președintele susține că a inițiat această platformă pornind de la următoarele principii: mai multă transparență, navigare facilă și comunicare integrată.

"Îmi doresc o Administrație Prezidențială funcțională și deschisă către cetățeni, iar noul site are o pagină dedicată unde îmi puteți transmite mesajele voastre. Vă invit pe noul www.presidency.ro !", transmite șeful statului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...