Adrian Despot, după tragedia din Colectiv: Cea mai bună terapie pentru mine e să stau cu copiii

Solistul trupei Vița de vie, Adrian Despot, le-a mărturisit celor câteva sute de studenți de la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu veniți să îl întâlnească, că după tragedia din clubul Colectiv preferă să stea cu cei doi copii ai săi, aceasta fiind cea mai bună terapie pentru el.

"S-au recomandat terapii după evenimentele astea îngrozitoare care s-au întâmplat. Cea mai bună terapie pentru mine e să stau cu copiii mei și să mă joc cu ei și să îmi povestească orice, e pe departe cea mai bună terapie", a spus Adrian Despot.

Acesta a spus că "este foarte afectat" de ceea ce s-a întâmplat în clubul Colectiv.

Adrian Despot a precizat că nu dorește să facă declarații jurnaliștilor despre ce a trăit în clubul Colectiv, în condițiile în care și-a "făcut datoria civică" în acea seară.

"Vizavi de lipsa mea de declarații în spațiul public pentru evenimentul de la Colectiv, se datorează unui fapt simplu. Mi-am făcut datoria civică, am fost la poliție, am fost audiat și am depus mărturia mea și din punctul meu de vedere, tot ce ține de spațiul public și de declarațiile mele pentru acel eveniment, s-a încheiat acolo", a spus Adrian Despot.

Solistul de la Vița de Vie a refuzat să discute cu jurnaliștii, dar a făcut referire la ei în ceea ce le-a povestit studenților, știind că presa este de față.

"Există întrebarea: partea civică ți-ai făcut-o, dar partea morală? Asta vine din presă. Partea morală față de oameni nu vrei să ți-o faci, pentru că ei vor să afle ce s-a întâmplat acolo. Și asta mă face să zâmbesc puțin amar pentru că mi se pare foarte nepotrivit ca presa, ca mass-media să folosească cuvântul moral. Am impresia că acesta este un termen care a dispărut de ceva vreme din acest domeniu", consideră Adrian Despot.

Vorbind despre succes și cariera proprie, Adrian Despot se consideră un om foarte norocos, care a muncit foarte mult în carieră și recunoaște că s-a gândit și încă se mai gândește să se lase de muzică. "Da. Am dorit să mă las de muzică de foarte multe ori și în continuare vreau să mă las de muzică, dar niciodată nu am puterea să o fac", a arătat Adrian Despot.

Solistul trupei Vița de Vie a discutat marți seara, mai bine de o oră, cu studenții de la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu despre succesul în carieră, în cadrul evenimentului "Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine". AGERPRES 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul emoționant al unui român din diaspora, citit de CTP la Digi24: Turul II nu era pentru votul preşedinte…

2 Informație / Dăncilă a urcat în sondaje după ce a înghițit rapid votanții lui Diaconu și Cumpănașu! Alegerea pre…

3 PSD băgase statu-n buzunar! Fata lui Bădălău a încasat de la CNAIR sporuri ilegale de 75% din salariu

4 Dezvăluiri incredibile despre rețeaua de postaci plătiți de PSD! Bugete de milioane de euro pentru fake news

5 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

recomandări

Te ia DNA: Vasile Blaga

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Veverița asta a fost salvată după un uragan