Adrian Despot, după tragedia din Colectiv: Cea mai bună terapie pentru mine e să stau cu copiii

Adrian Despot, după tragedia din Colectiv: Cea mai bună terapie pentru mine e să stau cu copiii

Solistul trupei Vița de vie, Adrian Despot, le-a mărturisit celor câteva sute de studenți de la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu veniți să îl întâlnească, că după tragedia din clubul Colectiv preferă să stea cu cei doi copii ai săi, aceasta fiind cea mai bună terapie pentru el.

"S-au recomandat terapii după evenimentele astea îngrozitoare care s-au întâmplat. Cea mai bună terapie pentru mine e să stau cu copiii mei și să mă joc cu ei și să îmi povestească orice, e pe departe cea mai bună terapie", a spus Adrian Despot.

Acesta a spus că "este foarte afectat" de ceea ce s-a întâmplat în clubul Colectiv.

Adrian Despot a precizat că nu dorește să facă declarații jurnaliștilor despre ce a trăit în clubul Colectiv, în condițiile în care și-a "făcut datoria civică" în acea seară.

"Vizavi de lipsa mea de declarații în spațiul public pentru evenimentul de la Colectiv, se datorează unui fapt simplu. Mi-am făcut datoria civică, am fost la poliție, am fost audiat și am depus mărturia mea și din punctul meu de vedere, tot ce ține de spațiul public și de declarațiile mele pentru acel eveniment, s-a încheiat acolo", a spus Adrian Despot.

Solistul de la Vița de Vie a refuzat să discute cu jurnaliștii, dar a făcut referire la ei în ceea ce le-a povestit studenților, știind că presa este de față.

"Există întrebarea: partea civică ți-ai făcut-o, dar partea morală? Asta vine din presă. Partea morală față de oameni nu vrei să ți-o faci, pentru că ei vor să afle ce s-a întâmplat acolo. Și asta mă face să zâmbesc puțin amar pentru că mi se pare foarte nepotrivit ca presa, ca mass-media să folosească cuvântul moral. Am impresia că acesta este un termen care a dispărut de ceva vreme din acest domeniu", consideră Adrian Despot.

Vorbind despre succes și cariera proprie, Adrian Despot se consideră un om foarte norocos, care a muncit foarte mult în carieră și recunoaște că s-a gândit și încă se mai gândește să se lase de muzică. "Da. Am dorit să mă las de muzică de foarte multe ori și în continuare vreau să mă las de muzică, dar niciodată nu am puterea să o fac", a arătat Adrian Despot.

Solistul trupei Vița de Vie a discutat marți seara, mai bine de o oră, cu studenții de la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu despre succesul în carieră, în cadrul evenimentului "Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine". AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…