Adrian Rădulescu, audiat la DNA

Adrian Rădulescu, audiat la DNA

Fostul consilier prezidențial Adrian Rădulescu s-a prezentat luni la Direcția Națională Anticorupție, fiind citat pentru a fi audiat într-un dosar instrumentat de procurorii anticorupție.

Potrivit unor surse judiciare, acesta a fost audiat în calitate de martor, fără a fi indicată cauza în care a fost citat.

La ieșirea din sediul DNA, el a negat că ar fi vorba despre dosarul privind terenurile din comuna Nana și a refuzat să dea detalii despre cauza în care a fost chemat, menționând că a venit să-și viziteze un prieten.

''Nu este nimic, nu are nicio legătură. (...) Am fost să-mi vizitez un prieten. (...) Totul este legal, nu este nicio problemă acolo'', a afirmat Adrian Rădulescu.

Întrebat de ce s-a pus sechestru pe cele 735 ha din comuna Nana, el a răspuns: ''Nu-i treaba mea! Că nu-s procuror''. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...